Κατασκευη ιστοσελιδασ

Κατασκευή ιστοσελίδαςΣας ενδιαφέρει η εντύπωση που αφήνει η βιτρίνα και η εικόνα της επιχείρησής σας στον υποψήφιο πελάτη σας; Τότε θα πρέπει να σας ενδιαφέρει εξίσου και η εικόνα της προβολής σας στο διαδίκτυο. Πόσο μάλλον όταν μια διαδικτυακή εταιρική προβολή ή ηλεκτρονικό κατάστημα απευθύνεται σε πολύ μεγαλύτερο κοινό, δεν απαιτεί φυσική παρουσία και είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Στην Server Solutions λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας την εικόνα και το κύρος σας απέναντι στους πελάτες σας και σας βοηθάμε να μεταφέρετε και να επεκτείνετε αυτή την εικόνα και στον κόσμο του internet. Τώρα που η διαδικτυακή παρουσία είναι πλέον απαραίτητη, χρειάζεστε έναν συνεργάτη τον οποίον να εμπιστεύεστε και στον οποίον να βασίζεστε για οποιαδήποτε τεχνολογική σας ανάγκη. Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο καθώς και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας στο σύνολό τους μπορούν άφοβα να σας το εγγυηθούν.

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι για εμάς μια διαδικασία που απαιτεί μεράκι και προσοχή στην λεπτομέρεια. Ειδικευόμαστε στην δημιουργία καλαίσθητων, επαγγελματικών, δυναμικών ιστοσελίδων, εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές και τεχνολογίες αιχμής και δίνουμε έμφαση στην χρηστικότητα και προσβασιμότητα των εφαρμογών μας.

Θα σας συμβουλεύσουμε και θα σας καθοδηγήσουμε καθ’ όλη τη διαδικασία της σχεδίασης και κατασκευής της ιστοσελίδας σας με σταθερά βήματα, συνέπεια και εμπειρία ούτως ώστε να επιτύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο εικαστικά όσο και λειτουργικά, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και χωρίς το άγχος που συχνά συνοδεύει τέτοια εγχειρήματα. 

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε στηρίζονται στο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System) Stiger CMS © το οποίο έχουμε αναπτύξει και το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον διαχειριστή της ιστοσελίδας να ανανεώνει τόσο το περιεχόμενό της όσο και τις ενότητες του μενού χωρίς να χρειάζεται να έχει ειδικές γνώσεις στους υπολογιστές.

Τα εργαλεία και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για την σχεδίαση και την κατασκευή ιστοσελίδας είναι πάντα οι τελευταίες και πιο ενημερωμένες εκδόσεις των πιο αναγνωρισμένων εργαλείων παγκοσμίως όπως Visual Studio 2012, .NET Framework 4.5, MSSQL 2008, HTML5 και JQuery.

Πακέτα - εκδόσεις ιστοσελίδων

Starter

Το πακέτο Starter είναι το ιδανικό πακέτο ιστοσελίδας για αυτούς που θέλουν να κάνουν μια αρχή στον κόσμο της διαδικτυακής παρουσίας. Είναι το πιο οικονομικό πακέτο για να προωθήσετε εσάς ή την επιχείρησή σας στο internet, βασίζεται σε κάποιο έτοιμο template (εικαστικό) που έχει προσχεδιάσει η ομάδα του web design και περιλαμβάνει 5 ενότητες. Αναλυτικά:

 1. Αρχική Σελίδα (κείμενα και φωτογραφίες)
 2. Προφίλ (κείμενα και φωτογραφίες)
 3. Υπηρεσίες (κείμενα και φωτογραφίες)
 4. Έργα (κείμενα και φωτογραφίες)
 5. Επικοινωνία (κείμενα, φωτογραφίες, χάρτης και φόρμα επικοινωνίας)


Basic

Το πακέτο ιστοσελίδας Basic είναι το ιδανικό πακέτο για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν μια οικονομική αλλά αξιόλογη παρουσίαση στο internet. Βασίζεται στο πακέτο Starter αλλά με επιπλέον χαρακτηριστικά που το κάνουν ακόμα πιο επαγγελματικό και λειτουργικό. Μπορεί να βασιστεί πάνω σε κάποιο έτοιμο template (εικαστικό), που έχει προσχεδιάσει η ομάδα του web design, ή σε εικαστικό που θα σχεδιάσουμε ειδικά και αποκλειστικά για εσάς. Περιλαμβάνει τις εξής 8 ενότητες:

 1. Αρχική σελίδα (κείμενα και φωτογραφίες)
 2. Προφίλ (κείμενα και φωτογραφίες)
 3. Υπηρεσίες (κείμενα και φωτογραφίες)
 4. Προϊόντα (κείμενα και φωτογραφίες)
 5. Έργα / Gallery (αυτόματος μηχανισμός)
 6. Νέα (Αυτόματος μηχανισμός)
 7. Επικοινωνία (κείμενα, φωτογραφίες, χάρτης και φόρμα επικοινωνίας)


Advanced

Το πακέτο Advanced είναι το πιο λειτουργικό και πιο εύκολα επεκτάσιμο πακέτο ιστοσελίδας που προσφέρουμε. Μπορεί να βασιστεί είτε σε έτοιμο, προσχεδιασμένο template (εικαστικό) ή να σχεδιαστεί ειδικά και αποκλειστικά για εσάς από την ομάδα του web design. Εκτός από τις ενότητες που έρχονται ενσωματωμένες με αυτό το πακέτο, ο πελάτης (διαχειριστής της ιστοσελίδας) έχει επιπλέον την δυνατότητα να δημιουργήσει και τις δικές του ενότητες με απεριόριστα κείμενα και φωτογραφίες. Αναλυτικά:

 1. Αρχική σελίδα
 2. Η εταιρεία
 3. Ιστορικό
 4. Προφίλ
 5. Ανθρώπινο δυναμικό
 6. Υπηρεσίες
 7. Προϊόντα (αυτόματος μηχανισμός)
 8. Πελάτες
 9. Έργα / Photo gallery (αυτόματος μηχανισμός)
 10. Νέα (αυτόματος μηχανισμός)
 11. ΕπικοινωνίαΈξτρα παροχές (για κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε)
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • Τοποθέτηση της ιστοσελίδας στις πιο γνωστές ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης
 • Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας πάντα προσβάσιμα
 • Συνεχής τεχνική υποστήριξη

* Η φιλοξενία των ιστοσελίδων (hosting) γίνεται σε δικό μας ιδιόκτητο server παρέχοντας καθημερινό backup ούτως ώστε τα δεδομένα σας να είναι πάντα εξασφαλισμένα.